Auta z Mafie II

Stejně jako v prvním díle Mafie, tak i ve druhém bude nespočet propracovaných automobilů. Vývojáři z Mafie bohužel nemají autorská práva, a tak názvy aut budou smyšlené. Podobně jako v prvním díle Mafie, bude třeba značka Bolt znamenat Ford, Lassiter znamenat Cadillac atp. Značky aut z původní Mafie budou stejné, ale modely budou samozřejmě modernější. V Mafii II také zde přibudou úplně nové značky automobilů. Je také jisté, že v Mafii bude populární auto značky Schubert skutečný název Chevrolet, jedná se o policejní auto, které dobře známe z jedničky. Zatím je zde na ukázku jen pár automobilů, většinou z trailerů nebo screenshotů, které budou po městě Empire City jezdit.

Černý Lassiter
Předloha: Cadillac Sixty Special Sedan
Zřejmě se bude jednat o hlavní auto Vita a jeho kamaráda Joea. Tohle auto je vidět na několika trilerech, mnoha screenshotech i na wallperech. Ve hře ho budeme používat docela často, určitě se ho nabažíme do sytosti.

Červený Wright
Předloha: Buick Super Convertible
Červené auto s plátěnou střechou, které bylo už vidět na prvních screenshotech z Mafie II. Jedná se o luxusní kupé se stažitelnou střechou, jestli se ale jeho střecha bude moct stáhnout i ve hře je zatím tajemstvím.

Kupé Potomac
Předloha: Pontiac Tudor
Rychlé sportovní, také luxusnější auto, ve kterém jezdí Vito. Auto bylo k vidění také už mezi prvními obrázky.

Jaké další auta budou v Mafii se dozvíme až 28. srpna, kdy má Mafia II vyjít.

2 komentáře:

  1. Pro mě osobně měla Mafia II jedny z nejlepších modelů aut v době, kdy vyšla. Fakt geniálně zpracované. V tom je poměrně dost vidět Vávrův rukopis, i když v té době už měl spíše jen dozorovací slovo. Paráda je i fyzika aut. Bouchání pneumatik, zvuk kompresoru v servisu, když je píchlá pneumatika. Fakt peckově promakané. Já měl Mafii II hodně rád. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já tedy počítačovým hrám moc neholduji, ale Mafii II sem měla i já možnost si vyzkoušet a musím říct, že mě to opravdu moc bavilo. Líbilo se mi, jak byla hra reálná. Asi bych ale žádné takové auto nechtěla. Musí s tím být spousta starostí, třeba i výměna pneumatik musí být pořádný oříšek.

    OdpovědětVymazat